Brainstormsessie Pronkzitting 2019

Publicatiedatum: Vrijdag 16 november 2018
VORTUM-MULLEM 16 november 2018


Beste mensen, 

De herfst bladeren vallen weer naar beneden en het eerste bord van de carnavalsvereniging is weer te aanschouwen in Vortum-Mullem. Dat betekent dat het circus weer begint te draaien voor de carnaval in 2019. Zo ook met de pronkzittingsavonden, waarvoor de commissie weer een aantal malen bij elkaar is geweest.

Met trots en bewondering mogen we toch wel stellen dat de pronkzitting in Vortum-Mullem, elk jaar weer, een groot succes is. Natuurlijk kan het altijd beter en professioneler. Maar belangrijk is wie wat waar wanneer en waarom zegt. Dat maakt de pronkzitting nou zo mooi. De complimenten aan de grote groep vrijwilligers die er elk jaar weer op geheel eigen wijze twee mooie avonden van maken.

Dit alles kan niet tot stand komen zonder de inzet van de mensen uit Vortum-Mullem. De pronkzitting is er voor u maar ook zeer zeker door u. Wat is er nu mooier dan meedoen, ja natuurlijk met een drankje en een hapje in Knillus zitten.
Maar als u eenmaal meegedaan hebt wilt u niet anders meer. Wij nodigen jonge en oude lefgozers en creatievelingen uit om mee te denken en eventueel actief mee te doen aan de pronkzitting 2019.

Deze brainstormsessie zal plaatsvinden op VRIJDAG 30 NOVEMBER in Knillus om 20.00 uur.

Mocht u onverhoopt verhinderd zijn om te komen kunt u met uw tips en goede hints altijd terecht bij Pedro L ( T: 0653825790 )
of Peter v B (:0623950859)

3x Alaaf,

De Pronkzittingcie.

Geplaatst door: Ilse Lamers-Fleuren

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: