Plekkers, wij zijn er klaar voor!!

Publicatiedatum: Zaterdag 10 november 2018
Hallo Plekkers en Plekkerinnekes,                                                                                                      

Na een intens warme zomer is het dan eindelijk zover. De bladeren vallen van de bomen, de avonden worden langer en de kachels kunnen weer omhoog geschroefd worden. Dit is het teken dat wij van CV De Plekkers weer de speurdersschoenen aangetrokken hebben om in de duistere avonden op zoek te gaan naar een nieuwe prins. Wij hebben in alle spelonken en kieren van het Plekkersriek gezocht en gekeken, en wij kunnen met trots mededelen dat we er wederom in geslaagd zijn dat wij een plekverse hoogheid aan jullie kunnen presenteren.

Na enkele ontmoetingen in het diepste geheim hebben we de contractuele besprekingen, voorbereidingen en de laatste puntjes op de i gezet en staan ze te popelen om als allereerste trio in onze spiksplinternieuwe Residentie Knillus voorop te gaan in de polonaise samen met het Jeugdtrio. 

Ben jij ook zo nieuwsgierig wie de nieuwe ( jeugd ) Prins ( es ) word van het Plekkersriek ??
Kom dan vanavond 10 November naar Residentie Knillus
Aanvang jeugd 19.30 uur en aansluitend prinsenbal.

Thema = HALLOWEEN dus je MAG verkleed komen.

Tot dan!
Een duistere groet,
Cv De Plekkers.

Geplaatst door: Ilse Lamers-Fleuren

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: