De neje heersers staan te trappelen!!!

Publicatiedatum: Zaterdag 14 oktober 2017
Hallo Plekkers en Plekkerinnekes ......

Nog 3 weken en dan is het weer zover...
De aftrap van het nieuwe carnavals seizoen 2017 / 2018 . 
?Op 4 November voor de ALLERLAATSTE keer in het gemeenschapshuus het uitkomen van onze neije heersers van het Plekkersriek .
Het word weer een drukke avond VOL met verrassingen . De presentatie van de neije kledinglijn van VG Tumult en wat te denken van de dansgarde " The Golden Girls " . Ze zijn inmiddels uitgegroeid tot een gezellige groep van 10 dames die ook voorzien zijn van een spiksplinternieuw tenue . Ook deze zullen geshowd worden in combinatie met een spetterend optreden waar snoeihard op getraind is het afgelopen jaar . En alsof het nog niet genoeg is , DE bekendmaking van het Jeugdtrio , het Boerenbruidspaar en tot slot DE 57 ste prins van de Plekkers . We willen er aan toevoegen dat de neije heersers er gruwelijk veul zin in hebben en dat we al veul schik gehad hebben in de veurbereidingen .Dit alles word ook nog vergezeld van een gastvereniging CV De Erdmennekes dus het beloofd weer een waar spektakel te worden .

Dus om een lang verhaal kort te maken .......

4 NOVEMBER AS. 
ALLE PLEKKERS EN PLEKKERINNEKES VAN HARTE WELKOM @ HET GEMEENSCHAPSHUUS !!!!!!

PS........
Succes met poule

Geplaatst door: Ilse Lamers-Fleuren

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: