Jubileum met een gouden randje!!

Publicatiedatum: Maandag 07 november 2016
Beste mensen,

We zijn weer uitgeslapen en kijken terug op een geweldig feestweekend!!! We zijn er super trots op dat we dit jubileum hebben kunnen vieren met zoveel vrienden, bekenden, oudinwoners, exprinsen, zusterverenigingen en nog zoveel mensen meer, 5x11 gaat de boeken in als een jubileum met een gouden randje! Iedereen bedankt voor welke bijdrage dan ook, om het tot zo'n feest te laten worden!! Wie nog wil nagenieten kan op www.vortum-mullem.info de foto's bekijken!

Nu alles weer bijna opgeruimd is en we ons klaarmaken voor het nieuwe seizoen, wat aanstaande zaterdag van start zal gaan, willen we nog even het volgende met jullie delen.
Er is in het weekend een ketting gevonden met 3 hangers, we kunnen ons voorstellen dat dit een dierbaar bezit is voor diegene, dus hopelijk komt hij op deze manier bij de juiste persoon terecht! De eigenaar is ondertussen bekend en de ketting is weer in handen van de eigenaar!
                                                                                                                   

Carnavaleske groet,
Bestuur CV De Plekkers.

Geplaatst door: Ilse Lamers-Fleuren

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: