Eerste bijeenkomst artiesten pronkzitting

Publicatiedatum: Dinsdag 27 oktober 2015
VORTUM-MULLEM  oktober  2015
Beste mensen,
 
Het eerste bord met de datum voor het Prinsenbal van de carnavalsvereniging is weer te aanschouwen in en rond Vortum-Mullem. Dat betekent dat de carnaval 2015 / 2016  weer begint te draaien. Zo ook met de Pronkzittingsavonden, waarvoor de commissie weer een aantal malen bij elkaar is geweest.
 
Met grote trots en bewondering mogen we toch wel stellen dat de pronkzitting in Vortum-Mullem, elk jaar weer, een groot succes is. Natuurlijk kan het altijd beter en professioneler.  Maar belangrijk is wie wat waar wanneer en waarom zegt.
Dat maakt de pronkzitting nou zo mooi. De complimenten aan de grote groep vrijwilligers die er elk jaar weer op geheel eigen wijze twee mooie avonden van maken.
 
Dit alles kan niet tot stand komen zonder de inzet  van de mensen in Vortum-Mullem. De pronkzitting is er voor u maar ook zeer zeker door u. Wat is er nu mooier dan meedoen, ja natuurlijk met een drankje en
een hapje in de zaal zitten. Maar als u eenmaal meegedaan hebt wilt u niet anders meer . Wij nodigen daarom jonge en oude lefgozers en creatievelingen uit  om mee te denken en eventueel  actief mee te doen aan de pronkzitting 2016.
 
Deze brainstormsessie zal  plaatsvinden  op VRIJDAG 30 OKTOBER bij
Math en Lies in cafe “Spoorzicht”  om 20.30 uur.
Mocht u onverhoopt verhinderd zijn  om te komen kunt u met uw tips en goede hints altijd terecht bij Pedro Lamers
( T: 0653825790  P.lamers014@home.nl )
 
Carnavals groet,
 
                          De Pronkzittingcie.
 
 

Geplaatst door: Ilse Lamers-Fleuren

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: