Receptie Prins Lino dun Urste

Publicatiedatum: Zondag 01 februari 2015
Na een geweldig weekend met de pronkzittingen en de receptie van jeugdprins Teun d'n urste en zijn gevolg, kijken we vanavond alweer even vooruit naar volgend weekend! 

Op zondag 8 februari heeft Prins Lino dun Urste van de Plekkers uit Vortum-Mullem zijn prinsenreceptie. Vanaf 13.11 uur is iedereen uitgenodigd om prins Lino en adjudante Brigitte te feliciteren met hun uitverkiezing. Tevens kunt u meteen de prins en heel zijn gevolg een fijne carnaval toewensen. De receptie van prins Lino wordt gehouden in de residentie “Cafe Spoorzicht”. Later die middag zullen er diverse zusterverenigingen aanwezig zijn om de prins toe te spreken en te feliciteren.

Geplaatst door: Ilse Lamers-Fleuren

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: