Carnaval 2012 zit er weer op!

Publicatiedatum: Donderdag 23 februari 2012
Plekkers en Plekkerinnekes,

namens het bestuur van CV de Plekkers allemaal hartstikke bedankt voor jullie aanwezigheid tijdens alle activiteiten met Carnaval! Ut was wer moi! En dat kon natuurlijk alleen met jullie aanwezigheid. Ook wilen wij Prins Gijs I met gevolg, Prins Pedro I met gevolg en ons boerenpaar Suzanne en Theo bedanken voor hun tomeloze inzet in het afgelopen seizoen.
Met zulke voorgangers kan de carnaval in het Plekkersriek natuurlijk niet kapot!
Verder alle vrijwilligers zowel uit de vereniging als buiten de vereniging, heel erg fijn dat jullie je weer belangeloos in hebben willen zetten, om het nog maar weer eens aan te halen: waar een klein durpke, groot in kan zijn!
Geniet nog af en toe na, met alle foto's in de verschillende albums, en mocht U nog suggesties, op- of aanmerkingen hebben, laat het ons weten, middels het gastenboek of de verenigingsmail: secretariaat.cvdeplekkers@vortum-mullem.info .
Zodat we ook volgend seizoen weer een mooie carnaval kunnen organiseren.

Plekkers en Plekkerinnekes, nogmaals hartstikke bedankt!

Ps. De foto's van de boerenbruiloft en 't kriemelbal zijn nu ook te bewonderen in ons fotoalbum.

Bestuur CV de Plekkers

Geplaatst door: Maria Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: