Plekkers-Jubelweekend

Publicatiedatum: Zondag 30 januari 2011
Dit jaar is het voor de Plekkers, ondanks dat het laatste jubileum nog maar 6 jaar geleden is gevierd, toch een heel bijzonder jaar. De carnavalsvereniging uit Vortum-Mullem bestaat dit jaar namelijk 50 jaar, maar dit alleen is in de carnavalswereld niet genoeg om een feestje te mogen bouwen. De Plekkers zien dit toch anders, want naast dit 50 jarige bestaan, vieren ze ook het 44 jarige bestaan van de jeugdcarnaval, het 33e boerenbruidspaar en de 11 winnaars van de liedjesavond. Door al deze feiten wordt er in het aanstaande weekend een heus Jubelweekend georganiseerd in het Gemeenschapshuus.

Zaterdag 5 februari begint het programma om 20.00 uur en op deze avond zullen alle oud-heersers der Plekkers onder leiding van prins Joris d’n urste en de oud-boerenbruidsparen onder leiding van Boerenbruidspaar Marc en Anja, gaan genieten van de optredens van de 11 Schlagerwinnaars en de klanken van Hofkapel VGTumult, alsook DJ Arno voor de verdere muzikale invulling zorgt.

Zondag 6 februari begint het programma al om 12.30 uur. Deze middag zal in het teken staan van het 44 jarige jubileum van de jeugdcarnaval in Vortum. Alle jeugdprinsen door de jaren heen worden in het zonnetje gezet, waarna er een heuse karaoke en diverse andere activiteiten voor de kids zullen worden gehouden. Je kunt geschminkt worden en Clown Bertus komt ook acte de presence geven.

Het Plekkers-Jubelweekend is op 5 en 6 februari in ’t Gemeenschapshuus te Vortum-Mullem

Geplaatst door: Math Broeren

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: