VGTUMULT pakt titel op liedjesavond.

Publicatiedatum: Zondag 12 december 2010
Afgelopen organiseerde CV de Plekkers al voor de 11e keer haar liedjes. In het goed gevuld gemeenschapshuus werd het een gezellige avond. Waar nog lang over na wordt gepraat was de spanning tijdens het voorlezen van de jurypunten.

Dit jaar deden er 5 groepen mee. Wil en Loes, de Plekboys en VGTumult zijn de laatste jaren altijd van de partij. Terug van weggeweest waren de AV Vrollie en de dansgarde van de Plekkers zette als debutant ook haar beste beentje voor. Nadat de 5 liederen aan het publiek ten gehore waren gebracht, kreeg de jury nog 1 maal de kans om alles aan te horen. Hierna wachte voor hen de moeilijke taak alles te beoordelen. Nadat het juryberaad was afgelopen werden de punten bekend gemaakt.

Lange tijd zag het er naar uit dat de plekboys hun 1e titel in de wacht zouden slepen, maar een eindsprint van VGTumult zorgde ervoor dat met een verschil van maarliefst 1/10 punt zij voor het 2e jaar op rij de carnavalsschlager van de plekkers mogen zingen. De top 3 werd compleet gemaakt door de AV Vrollie.

Geplaatst door: Maarten Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: