Pronkzittingen en Receptie's

Publicatiedatum: Zondag 24 januari 2010
Pronkzitting "Naatje Pat"
Voor de Plekkers breekt de drukke tijd van carnaval weer aan. Nu alle hoogheden bekend zijn, wordt het tijd voor de pronkzitting en natuurlijk de beide recepties.
Op vrijdag 29 en zaterdag 30 januari is het weer pronkzitting. Ook dit jaar is de organisatie erin geslaagd om een gevarieerd en leuk programma in elkaar te zetten. Dit is natuurlijk vooral te danken aan de artiesten die ook dit jaar weer allemaal van eigen bodem komen. Dat de pronkzitting jaarlijks een geslaagde avond is, bleek wel weer tijdens de kaartverkoop, want binnen de korste keren waren de kaartjes voor beide avonden uitverkocht.

Jeugdprinsessenreceptie.
Voor jeugdprinses Manon 1e, prins Chielian en adjudant Vera is zondag 31 januari de dag. Dan namelijk houdt de 1e jeugdprinses van het plekkersriek haar receptie. Natuurlijk zal ook prins Patrick met zijn gehele gevolg aanwezig zijn. Aansluitend op de receptie zal er een jeugdbal worden georganiseerd. De receptie wordt gehouden bij Cafe Spoorzicht en begint om 14.11 uur.

Vrouwenavond.
Zaterdag 6 februari is dit jaar bij de plekkers voor de vrouwen. Dan is er namelijk voor de 2e keer de vrollieavond. Op deze avond mogen er alleen maar dames naar "'t Gemeenschapshuus". Aan de vrollie-avond zit ook een thema en dat is dit jaar "POETSEN". De vrollie-avond begint om 20.30 uur.
Nu gaat het gerucht in Vortum-Mullem dat er diezelfde avond een mannenavond wordt georganiseerd bij Cafe Spoorzicht. Dus mannen, houd deplekkers.vortum-mullem.info in de gaten.

Prinsenreceptie.
Op zondag 7 februari is er in "'t Gemeenschapshuus" de receptie van prins Patrick, prinses Nathaly en adjudant Geert. Om 13.30 zal de prins de zaal binnentrekken en de receptie officieel openen. Zoals gebruikelijk binnen het plekkersriek zal het eerste deel van de receptie zijn voor de inwoners van Vortum-Mullem of iedereen die het prinsentrio graag persoonlijk wil feliciteren. Het tweede gedeelte van de receptie zal prins Patrick worden toegesproken en gefeliciteerd door de diverse collegaprinsen uit de regio.

EN DAN IS HET CARNAVAL.

Kijk voor het volledige programma op deplekkers.vortum-mullem.info.


Geplaatst door: Math Broeren

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: