Jeugdprinsenbal en kaartverkoop pronkzitting

Publicatiedatum: Woensdag 06 januari 2010
Op zondag 17 januari wordt bij de Plekkers bekend gemaakt wie er dit jaar voorop gaat tijdens de jeugdcarnaval. Dan wordt namelijk de opvolger van prins Bram d'n Urste bekend. Al weken wordt er in Vortum-Mullem gespeculeerd of het dit jaar wederom een prins is, of dat er voor de 1e maal een prinses bij de plekkers is. Nadat de hoogheden bekend zijn zal de jeugdpronkzitting beginnen. Diverse jeugdige optredens zullen de zaal op de kop zetten. En zoals het al jaren 'n traditie is bij de Plekkers zal de winnaar van de jeugdpronkzitting 2 weken later de grote pronkzitting openen. Het jeugdprinsenbal zal plaatsvinden in "'t Gemeenschapshuus" en begint om 14.00 uur.

Kaartverkoop Plekkerspronkzitting.
De pronkzitting van de Plekkers is dit jaar op vrijdag 29 en zaterdag 30 januari. De pronkzitting is er al jaren 1 van een zeer hoog niveau. En u kunt er bij zijn. De kaartverkoop voor de pronkzitting is op zondag 17 januari. Tussen 10.30 uur en 12.00 uur kunt bij Cafe Spoorzicht, beter bekend als 't cafe van Math en Lies, terecht om 'n kaartje te bemachtigen.

Geplaatst door: Math Broeren

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: