Poule de Prins - Dien Stevens glorieus winnaar!

Publicatiedatum: Zondag 09 november 2008
De Prins is bekend! Prins Math zal, samen met zijn Karin en Adjudant Jan, de scepter zwaaien het komende jaar. De prinsenpoule is een succes gebleken; dat kunnen we stellen. Meer dan 100 (112 om precies te zijn) mailtjes zijn er geregistreerd. En....1 mail bevatte de juiste naam. 1 persoon had het bij het rechte eind. Dien Stevens (1 van de buurtgenoten van Prins Math) heeft een vooruitziende blik gehad. Dien heeft goed gepouled. Dien, van harte met deze winst. Prins Math zal hoogstpersoonlijk de prijs (5 munten en eeuwige roem en eer) binnenkort komen overhandigen. Voor nu...op naar het schlagerbal (13.12 a.s.) en carnaval 2009. Met deze hoogheden zal het zeker lukken. En de poule? Volgend jaar weer!

Namens C.V. De Plekkers,
Maarten Ebben

Geplaatst door: Maarten Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: