Laatste tussenstand - Poule de Prins...

Publicatiedatum: Vrijdag 07 november 2008
Vandaag ongekend druk in de mailbox. Alleen vandaag, vrijdag voor P-day (Prinsendag), al 28 deelnemers. Totaal zitten we inmiddels ruim boven de 100. Leuk te ervaren dat het zo leeft in Vortum en omstreken. Maar...waar het om gaat; de poule... Die is vandaag volledig op de kop gegaan. Bij de fanfare-poule zien we een interessante top 3. Overigens, interessant te weten waar die hints vandaan komen; vanuit de prinsencommissie lopen er namelijk geen directe lijnen naar de Fanfare-poule-leden.....

Maar dat terzijde. Geert Bongarts is niet langer favoriet in de poule. Straatgenoot Leo Reinders heeft een eindspurt ingezet en staat nu strak bovenaan. Geert volgt op gepaste afstand en nieuwkomer Jan Wijers (waar hebben we die naam meer gezien) completeert de top 3.

1. Leo Reinders                         28%
2. Geert Bongarts                       17%
3. Jan Wijers                                 9%

Staat de prins hiertussen? Is de juiste naam geraden? We zullen het morgen, zaterdag beleven. Vanaf 20.30 uur barst het feest los in het Gemeenschapshuus. Iedereen is welkom. 1 ding is zeker; het word gezellig. Of Leo, Geert of Jan de nieuwe heerser van De Plekkers zijn, dat is nog even afwachten. Tot morgen.

Namens De Plekkers,
Maarten Ebben

Geplaatst door: Maarten Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: