Poule de Prins - nog 3 nachtjes slapen...

Publicatiedatum: Woensdag 05 november 2008
Nog even en dan is het zover. A.s. zaterdag wordt de nieuwe Prins der Plekkers bekend gemaakt. De spanning stijgt. Dat is goed te merken aan de animo voor de poule. Die is de afgelopen 3 dagen verdubbeld! En...het lijkt erop dat er in Vortum e.o. een duidelijke verwachting is t.a.v. de nieuwe prins....

De stand per vandaag:

1. Geert Bongarts               45% van de stemmen
2. Leo Reinders                  12% van de stemmen
3. Jan Hendriks                     7% van de stemmen

We zullen het zien. We gaan het meemaken. Komt allen op zaterdag a.s. Vanaf 20.30 uur bent u welkom; vanaf 21.00 beginnen we met ons programma. Insteek: weinig vertellen, veel lol maken! Enne...blijven mailen: m-ebben@home.nl.

Namens C.V. De Plekkers,
Maarten Ebben

Geplaatst door: Maarten Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: