Aan alle Plekkers en Plekkerinnekes!

Publicatiedatum: Maandag 23 oktober 2017
Plekkers en Plekkerinnekes,
 
De commissies zijn alweer druk bezig met de organisatie van carnaval 2017-2018.
Het beloofd weer één groot feest worden!
 
Zaterdag 4 november zal het seizoen afgetrapt worden met het uitkomen van het jeugdtrio en de 57e prins der Plekkers onder toeziend oog van enkele gastverenigingen. Wij hopen hier natuurlijk een machtig mooie avond van te kunnen maken met ALLE Plekkers en Plekkerinnekes! Ook deze avond zal muzikaal worden ondersteund door niemand minder dan onze eigen, welbekende huis-DJ……
DJ STAGA!
 
Wegens teruglopende animo is besloten om de boerenbruiloft te laten vervallen. Maar niet getreurd, deze dinsdag zal natuurlijk door medewerking van de commissies GRANDIOOS worden ingevuld om ook deze carnaval tot een feestelijk en knallend einde te brengen!
 
Als eerst volgende activiteit na het prinsenbal staat op 16 december het welbekende liedjesbal gepland, met talent van eigen bodem. Dit is ieder jaar weer een enorm succes waar de nieuwe carnavalskraker er met de winst vandoor zal gaan!
 
Heb je zin om ‘THE NIEUWE VOICE’ van het plekkersriek te worden, geef je dan snel op, vóór 1 december, bij Jan Hendriks (06 17746800 of 0485-573325) VOL=VOL
 
Namens het bestuur van CV De Plekkers nodigen we jullie allen van harte uit om er samen met ons weer een mooi seizoen van te gaan maken!
 
ALAAF!! 

Geplaatst door: Ilse Lamers-Fleuren

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: