Winnaar puzzel Jubelbuukske

Publicatiedatum: Maandag 14 november 2016
Hallo Plekkers en Plekkerinnekes,

Zoals jullie van ons gewend zijn, zat er ook deze keer ’n puzzel in ‘t Jubelbuukske. Wat leuk en fijn dat we een aantal inzendingen hebben ontvangen! Goed bedacht dat dit allemaal inwoners uit ons Plekkersriek zijn, maar zo makkelijk was het nou ook weer niet... Het enige echte goede antwoord, op de vraag “wat hebben deze mensen met elkaar gemeen” is: “Dit zijn allemaal mensen/kinderen die in een jubileumjaar van de Plekkers zijn geboren”

We hebben 2 goede inzendingen gekregen, deze zijn van Petra Broeder en Saskia Broeder. Gefeliciteerd!! Binnenkort zullen we jullie met ’n toepasselijke prijs verrassen!

Groetjes van de redactie. 

Geplaatst door: Ilse Lamers-Fleuren

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: