De kop is eraf, het jubileumseizoen kan beginnen!!!

Publicatiedatum: Zondag 08 november 2015
Jubileumhoogheden CV de Plekkers bekend.

Zaterdag 7 november was voor de Plekkers uit Vortum-Mullem de aftrap van hun 5x11 jubileumjaar. In een bomvol gemeenschapshuus werden allen hoogheden bekend gemaakt. Als 1e was het de beurt aan het jeugdtrio. Dit jaar gaat in de polonaise voorop Prins Stijn (van Kempen) dun Urste samen met zijn prinses Meike (Ebben) en Adjudant Giel (Ebbers). Het boerenbruidspaar dat op carnavalsdinsdag in de echte onecht zal worden verbonden zijn Roel en Marian Jakobs met als getuigen aan hun zijde Roel en Maria Ebben

En toen naderde toch wel het hoogtepunt... Wie zou de Jubileumprins zijn? Niemand minder dan Prins Peter (van Bree) dun derde gaat samen met zijn prinses Suus en adjudant Koos (van Bree) het jubileumjaar voorop. De foto’s van de onthullingen staan alweer op de site en ook op BLOSTV kunt u de onthulling volgen.

Geplaatst door: Ilse Lamers-Fleuren

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: