PLEKKERS ONTHULLEN JUBILEUMPRINS

Publicatiedatum: Dinsdag 03 november 2015


Op zaterdag 7 november begint voor de Plekkers uit Vortum-Mullem het nieuwe carnavalsseizoen. Op die dag zullen namelijk alle hoogheden voor het komende carnavalsseizoen worden gekozen. Tevens zullen deze hoogheden door het carnavalsleven gaan als jubileumprins. Het 55 jarig jubileum vieren de plekkers in november 2016. Maar eerst zullen ze dus bekend worden gemaakt.

Als eerste op deze avond is het de beurt aan het jeugdtrio, deze komen uit om 20.11u. Het jeugdprinsenbal is om 21.00u afgelopen, daarna volgt het boerenbruidspaar om 21.41u en als laatste wordt de jubileumplekkersprins bekend gemaakt om 22.11u. Om 19.30u begint de avond en het is een strak programma! Dus zorg dat je op tijd bent en dat je niets van deze spectaculaire avond hoeft te missen!!!

Dit alles gebeurt onder het toeziend oog van maarliefst 4 zusterverenigingen. Ook zal hofkapel VGTumult er weer alles aan doen om het dak van "'t Gemeenschapshuus" te muciseren!

Zorg dat je er bij bent!!! 

Geplaatst door: Ilse Lamers-Fleuren

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: