Ligi Hermans ontvangt de onderscheiding: Moet Beleid en Trouw

Publicatiedatum: Vrijdag 25 februari 2011
Ligi Hermans ontvangt Moet, Beleid en Trouw.

Tijdens de pronkzitting van afgelopen weekend werd ook weer bekend gemaakt wie de onderscheiding van Moet, Beleid en Trouw dit jaar in ontvangst mocht nemen. Wethouder Erik Ronnes had deze eer. Hij verkondigde dat het de burgemeester van de vrije heerlijkheid had behaagd om dit jaar Ligi Hermans te onderscheiden. Deze eer komt Ligi toe voor het vele werk achter de schermen bij de diverse verenigingen in 't Plekkersriek en de carnavalsvereniging in het bijzonder. Zonder Ligi zou er geen prinsenwagen zijn en ook voor de podiumaankleding tijdens de pronkzitting zorgt Ligi.

Ligi, nogmaals bedankt voor je inzet.

Geplaatst door: Math Broeren

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: