Pronkzitting bij de Plekkers

Publicatiedatum: Donderdag 10 februari 2011
Op vrijdag 18 en zaterdag 19 februari staat voor de Plekkers uit Vortum-Mullem weer de jaarlijkse pronkzitting voor de deur. Voor menig plekker en plekkerinneke is de pronkzitting het hoogtepunt in de aanloop naar carnaval.

De pronkzitting is er dan ook eentje van hoge kwaliteit. En dat belooft ie dit jaar ook weer te worden. De avond wordt gevuld met alleen maar artiesten uit het eigen dorp. Diverse ervaren artiesten nemen deel maar ook dit jaar zijn er weer diverse debutaten op pronkzittinggebied. Voor de muzikale klanken zorgt natuurlijk VGTumult.

Voor meer informatie en nog 'n laatste kaartje kunt u contact opnemen met Jan Hendriks: 0485-573325

Geplaatst door: Math Broeren

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: