Jeugdprins Finn I heerser over de kleine Plekkers

Publicatiedatum: Donderdag 03 februari 2011

Sinds afgelopen zondag is bij de plekkers ook het jeugdprinsentrio bekend. De jeugdprins van de vortumse plekkers is prins Finn dun urste. Tijdens het druk bezocht jeugdbal kwam hij uit. Aan zijn zijde staan prinses Anouk en en Adjudant Ivo.
Nadat het officiele gedeelte was afgelopen begon de jeugdpronkzitting. 8 stukjes werden uitgevoerd en deze 8 deelnemers zorgden ervoor dat de jury het niet gemakkelijk had deze middag. Uiteindelijk kwam dan de uitslag. Bij de jongste jeugd werd er gewonnen door K6 met hun ode aan prins Joris 1e. Zij mogen hun stuk nogmaals uitvoeren tijdens het kriemelabal. Bij de grote jeugd was het zeer spannend maar uiteindeljk werd bekend dat de 10 kleine tuinkabouters de 1e prijs in de wacht sleepte. Zij mogen nogmaals optreden tijdens de pronkzitting op vrijdag 18 februari en zaterdag 19 februari.De foto's van afgelopen zondag staan online.
Geniet na van een geweldige gezellige middag voor de jeugd!

Geplaatst door: Math Broeren

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: