Oprichting SVMSDM een feit!

Publicatiedatum: Zaterdag 15 januari 2011
Zaterdagavond 15 januari was het dan zover, onder toeziend oog van de Raad van Toezicht, met daarin niemand minder dan Prins Joris d'n Urste, Peter van Raaij als bewoner van de belaste hoeve en Giel van Well als metworstkenner pur sang, zag de Stichting Vortum-Mullem Steunt De Metworst het licht.
Meteen werd de eerste activiteit uit de doeken gedaan, een Vortums pérd met een ruiter met Vortums bloed aan de start krijgen bij de Metworst. En dat gaat lukken, met ruiter Nikki Ronnes, Nikki legde meteen uit hoe hij dit aan gaat pakken, en op de videobeelden van de training, was duidelijk te zien dat er potentie in dit koppel zit.
Het moge duidelijk zijn, Nikki gaat met zijn paard Plek Elluf, hoge ogen gooien op carnavalsmaandag.

Iedereen die dit initiatief een warm hart toe draagt maar helaas niet aanwezig kon zijn, krijgen nog ruimschoots de kans de mooie aanmoedigingssjaal aan te schaffen voor maar € 10,00.

Voor het verloop van de avond,zie de foto's in het fotoalbum,

Bestuur SVMSDM  

Geplaatst door: Math Broeren

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: