Prins'lijke warming-up....

Publicatiedatum: Dinsdag 07 december 2010

Prins Joris is volop bezig om warm te draaien voor Carnaval 2011. Op de recente 7-heuvelenloop werkte hij aan zijn conditie. VGT-kompaan Gradje ondersteunde hem daarbij. Prins Joris liep een vorstelijke tijd van 1.03 uur. En Gradje...die deed wat er van hem verwacht mocht worden en liet de koninklijke hoogheid ruim voorgaan...

Op deze manier draait Joris warm voor de komende Carnaval. En...de VGT-ers helpen 'hun' prins waar ze kunnen. Dat deden ze tijdens de 7-heuvelenloop (in de persoon van Gradje) én dat zullen ze a.s. zaterdag weer doen (maar dan compleet met de hele club). Dan is er het schlagerbal. De manne en vrouwe van VGTUMULT zullen er dan alles aan doen om 'hun' prins dit jaar de schlager te schenken....

Geplaatst door: Maarten Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: