Prinsenpoule geheel op z'n kop

Publicatiedatum: Vrijdag 05 november 2010
Blijkbaar wordt de SMS-dienst niet alleen gebruikt voor de Koninklijke PPPPP, maar ook voor deze ordinaire Prinsenpoule. Vandaag werd er enorm veel gemaild, en de stand is geheel op z'n kop gezet, met een uit het niets te voorschijn komende nieuwe nummer 1:

1. Bart Hendriks
2. Maarten Ebben
3. Lino Litjens
4. Jan Brienen
5. John Ebben
6.Geert van Raaij
7. Pedro Lamers
8. Ernst van de Weijer
9. Jan v/d bosch
10. Joris Roelofs
11. Geert Bongarts
12. Harold van Gaal
En een gokje wagen kan nog steeds, maar liefst tot morgenavond 18.00 uur. mathbroeren@home.nl
Dan zal ook de eindstand van de poule op de site verschijnen. Ongeveer vier uurtjes later, om ca. 22.00 uur weten we of we een winnaar hebben. Zorg dat je erbij bent: de spectaculaire onthulling van de nieuwe Prins met zijn gevolg, en het nieuwe boerenpaar. De deuren van het Gemeenschapshuus zijn vanaf 20.30 uur geopend.

Gegroet,
Bestuur C.V. de Plekkers.

Geplaatst door: Math Broeren

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: