Vrollieavond zaterdag as.

Publicatiedatum: Dinsdag 10 februari 2009
Komend weekend is het voor de plekkers weer een druk weekend. Op zaterdag 14 februari wordt er voor de 1e keer een heus vrolliebal georganiseerd voor alle vrollie uit het plekkersrijk en omstreken. Deze avond is de vrijgezelle-avond voor de boerenbruid Antoinette Visee. Het thema van deze avond is tiroler. De avond begint om 20.00 en wordt gehouden in "'t Gemeenschapshuus".
Mannen die ook al in de carnavalsstemming willen komen zijn vanaf 23.00 uur welkom!

Op zondag 15 februari heeft prins Math d'n 2e met zijn prinses Karin en adjudant Jan zijn receptie. Dit jaar wordt de receptie georganiseerd bij Cafe Spoorzicht. Om 13.30 uur is er eerst de receptie voor alle plekkers, plekkerinnekes en alle belangstellende en later in de middag zullen ook nog diverse zustervereniging de plekkersprins komen feliciteren.

Geplaatst door: Math Broeren

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: