Geslaagde Pronkzitting en Jeugdprinsreceptie

Publicatiedatum: Maandag 09 februari 2009
Eindelijk was het dan zover, de pronkzitting van 2009 was afgelopen weekend een feit.
Vrijdag was de eerste van de twee uitverkochte avonden met als titel "om het (V)uurtje". Samenspraak afgewisseld met zang, dans en een buut maakten de beide avonden tot een groot succes. Op de avonden werd onder andere de belevenissen van een politieagent in geuren en kleuren vertelt, maar ook een live saunabezoek, een controle bij de gyneacoloog en een kort maar krachtig concert passeerden de revu. Zaterdags werd Elly vd Krabben door wethouder Everink behangen met de onderscheiding van Moet Beleid en Trouw.

Zondag's was er de receptie van Jeugdprins Bram d'n 1e. Samen met zijn prinses Nikki en adjudant Thom gaf hij al handeschuddend de vele toegestroomde mensen een onderscheiding. Na de receptie werd er nog een spelletje gedaan voor de jeugd. Toen werd wel duidelijk waar de oudere deelnemers niet goed in zijn .... Spelletjes dus  !!

Het bestuur bedankt alle artiesten en andere mensen die weer een geweldige pronkzitting voor elkaar hebben gebokst en feliciteert Elly vd Krabben met haar MBT-onderscheiding.

Voor foto's klik hier

Geplaatst door: Math Broeren

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: