Verrassingsbal voert Plekkers naar Stevensbeek

Publicatiedatum: Maandag 19 januari 2009
En toen was het ineens vrijdagavond 16 januari, de eerste carnavalsactiviteit van het nieuwe jaar, het verrassingsbal !! In de bus werd al snel duidelijk waar het feestgedruis plaats zou gaan vinden, aangezien we na 10 minuten al op de plaats van bestemming aankwamen!! Stevensbeek, onze buurvereniging bestaat 33 jaar dus reden voor een feestje. Gemeenschapshuis het Stekske was uitgedosd als feestcentrum waar menig carnavalsvereniging haar opwachting maakte om de jubilerende vereniging te feliciteren. Zo ook de Plekkers die met haar ouderwets "rockende" Hofkapel Tumult weer eens lieten zien hoe dat een feestje gebouwd moet worden. Zoals echte Plekkers betaamd waren we als een van de laatsten naar huis toe. Al met al was het een geweldige avond waar zeker nog een gevolg aan zal worden gegeven.


Voor foto's klik hier

Bestuur cv de Plekkers

Geplaatst door: Math Broeren

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: